Hjerte og idrett

Hjerte og karsykdom, med hjerteinfarkt som ledende, er den største dødsårsaken globalt og en av de største urfordringene i vår tid. Hjerte og Idrettssenteret er et konsept for bedre helse med veiledning av fagpersoner med god kompetanse på området.

Din kardiopulmonale undersøkelse vil objektivt gi svar på din form /kondisjon og hvilken type trening du trenger. God kondisjon er svært viktig for å kunne leve et friskt og langt liv. Med en re-test vil du få en oversikt over dine resultater av treningen. Hos oss er "synsing" i henhold til trening uaktuellt. Du blir testet med det mest moderne medisinske utstyret på markedet.

Hjerte og Idrettssenteret er et konsept for alle. Er du utrent, mosjonist eller idrettsutøver som ønsker å ta ansvar for din egen helse? Den kardiopulmunale undersøkelsen (CPET) gir deg svar på din form / kondisjon (VO2maks) og vi gir deg gjerne gode råd i henhold til resultatet.

Vi har hjerterehabilitering og astma/kols grupper, og er du idrettsutøver som trenger rehabilitering eller prestasjonsfremmende tiltak, så er vi klare til å hjelpe deg.